Monday, May 23, 2011

A must watch video

ni adalah video yang original dari pelajar malaysia di universiti tulus. sebagai tatapan, kita sbg khalifah Allah, bukan sekadar mengamalkan solat lima waktu, tetapi banyak tanggungjawab lain yang harus dan wajib kita pikul. ya Allah sebenarnya tanggungjawab kita lebih berat dari menjaga agama Islam, kita juga ada tanggungjawab untuk mnyebarkan dakwah, even kepada yang bukan Islam, or esle, kita yang akan disoal di akhirat nanti... jzzk. :)



tengok menggunakan hati. ini penting, agama kita, Nyawa kita. 

peace.

4 comments:

JIJI YU said...

hurm..line aku menciput ni.

Alin Liyana said...

dapat tengok separuh je , line bb lambat :(

shameel Iskandar said...

Terima kasih tulus, atas perkongsian ini. Video klup yg amat bermkana. Agama kita tanggungjwab kita .

"ballighu anni walau aayah"
sampaikan dariku walau satu ayat.

Naddia said...

thanks tulus..kite memg perlu vid nie. zaman skrg nmpak sgt cam da menghampiri zaman kegelapan..

akk xnk mati lam keadaan tak beriman. yes, im a muslim n im proud. :)