Monday, May 16, 2011

bodoh ke mamai

pergh! lama gila aku membuta...sejak kul 8 malam semalam sampai kul 4 pagi.amek kau cukup2 lapan jam!bangun2 terus nak g mandi..dalam mamai2 berjaya jugak capai towel ngan toiletries ( btl tak ejaan tu?)

dah kata bilik depan bilik air..nampak je bilik air terus takde mood! blackout lagik! adoi...! ni mesti kes malas nak report kat makcik asramalah niiiii!aku mana taw. 8 jam lebih mengembara dalam mimpi.

even mood tu dah spoiled tapi aku still nak teruskan perjuangan nak mandi pagi aku.gelaplahhhh sapa tak takut? so i have tis idea. apa guna lampu meja aku pasang kat bilik air. so aku pun baliklah bilik amek lampu meja...siap dukung mcm baby lagi...haaa...

masuk lam bilik air terus cucuk kat suis. ok dah kata black out mana nak ada letriknya!adooi tulus! 

nasib baiklah masa tu gelap je ennn..takde orang nampak! hahahah!


p:s// mamai okayh!

16 comments:

nurul afika said...

nasib baik lampu meja tak berat sangat eh..kalau tak buat penat jek..haha

najihatussolehah said...

hehe..mamai tu..

najihatussolehah said...

hehe..mamai tu..

JIJI YU said...

bawak le bateri kete sekali...

zEri sAfEerA said...

hahahahaha :)) adoiyaaa,,, fening2 lagi 2. hee

angkasa said...

itulah dok pikir jugak mcm mana nk psang lmpu meja tu.igtkan yg pakai battery haha

tulus sweet said...

hahah! adoi! acai betul~

caHAYA said...

haha..gigih je bawak cam baby...nasib tade orang...

nur athirah said...

hahaaha . fening2 lg tu .

Syafiq Rosli said...

hehe..nasib baik xlanggar dinding je..

BillyNain said...

haha..lawakla cik tulus...tulah, membuta lagi..kan dah x stabil.hehe

Budak Botak said...

he3, xpa orang x nampak...

Entry terbaru -> Gambaran / Lakaran Pelukis Stadium Baru Kelantan... (",)

tulus sweet said...

hahaha! jaat gila kowang... nanti kena kat korang taw le.. hehehe

アヌム ちゃん said...

Salam. singgah sini~ Nice blog :)
Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

kokser kokdam said...

haha.. penah tjadi..
bwk enset.. on... boleh skadar nk cari sabun... haha

=D

sue. said...

hihihi..comelnye.....hihihi......nk cium kucing tu bole tak..ngee