Tuesday, March 22, 2011

semenjak dua menjak ni asik terharu je ngan korang korang....:(

good morning...assalammualaikum...

baru je 2 3 hari lepas tulus buat entry pasal si puteri tu...dia buat entry pasal tulus....(terharu den!)

itu kat blog...ni kat fb pulak...dari kol 7 tulus membuta sampai kol 3 pagi, bangun2 g mandi, gosok gigi, pakai losyen, dah wangi tu then tulus pun on9...

bukak2 je fb ada junior tag 6 ke 7 picture..ingatkan dia dah start business on9..huhu. rupanya dia copy and paste picture tulus then dia editkan sendiri..(susah2 jelah adik oii...!)

wtpelah teot susah2....kalau nak taw teot nilah yang tulus mention dalam entry ni...hehe.(ok pasni akak memang buat blog pasal ekau yo teot) hehe..

nilah hasil kojo budak tu...




 ada album untuk aku di photosnya..harap juga untuk kekal dihatinya buat selama lamanya.



kat sini kita boleh nampak effort dia mengedit,
layak sekali diberi pujian sebagai pembakar semangat untuk terus berkarya. 




 
teot yang perempuan tu... yang laki ni maybe skandal dia kot. hehe. comel sangat! even dah sweet 16 tapi muka masing2 cute2 je! macam baby je rasa....teringat waktuku masa baru nak up. :D
(ramai jugak yang cakap camtu taw!?)really?




okay rasa terharu sudah memuncak ke kepala2...terima kasih teot eh...akak sayang kat teot! kalau ada apa2 masalah harap sudi berkongsi dengan akak......
 
 
memang kalau kita terharu susah nak ungkapkan dengan kata2. ingin membalas rasa berterima kasih, tapi kadang2 rasa mulut lari tah kemana. rasa ayat beterbangan di udara. cuma cara kita yang membuktikannya...


6 comments:

JIJI YU said...

eheh..aku ingt ko trharu ngn aku..ghupenye ngn bebudak ni..ehhe

tulus sweet said...

apesallah nak terharu ngan ko pulak. hehe

puterinuraqiliah said...

mmg ssh bila dh terharu ngn org.hahah..!

dwaty said...

teot tu pompuan rupanya... ingatkan lelaki... kalau lelaki mesti admire dekat TS.... HEHEHE

tulus sweet said...

puteri* tapi kalau kita taw dia ikhlas sokayh.... hehe


dwaty* kalau laki scary kot! :D

Anonymous said...

erm,thanks akak...
i'm very appreciated that
no pob la