Sunday, March 20, 2011

akak cuma seorang yang sangat jahil tentang ilmu...

hidup selama hampir 20 tahun memanglah banyak makan garam dari yang baru sweet 16 tuh.hehe

tapi apa sangatlah kalau nak banding dengan asam garam yang nenek ngan datuk kita makan ketika usia sama macam kitakan....kalau dulu umur macam kita ni dah boleh jaga anak, dah duduk rumah masak untuk suami, atau yang lakinya pergi banting padi...
bezanya ngan kita yang sangat merangkak ni....mereka dah lama berjalan.

terdetik hati nak buat entry ni untuk puteri.
i really love that dress...u look stunning just by smilling there.
girl yang banyak muka tulus dalam entrynya... hehe

 
puteri ni kalau korang nak taw dia punyai hati yang sangat halus.cepat menyayangi seseorang..betapa ukhwah dalam diri dia kuat sampai kita yang tak berapa dia kenalnya rasa kasih sayang dalam diri dia tu....hehe.dia banyak buat entry psal tulus.

antara salah satunya...



ok tulus jadi salah seorang yang dia admire...which is bagus jugak sebab at least puteri tak pandang sangat ke arah hiburan. well i mean, urm....ambil artis jadi idola. hehe.
tapi akak nak tegaskan sini yang akak cumalah manusia biasa yang boleh melakukan kesilapan atau yang pernah melakukan kesilapan. akak memang banyak belajar dari mistake akak dan orang keliling, mereka yang tak rebut peluang, mereka yang salah langkah dan lemah jati diri....


sebagai perempuan puteri harus tabah dalam ingin genggam apa yang puteri impikan...and....jangan malas! hehe

lagi satu ni enry yang sweet2 je......suka pulak. hehe


seriously dah tak boleh right click. hehe.

kalau tak memang dah lama letak semua entry dia pasal i..hihihi

puteri, akak appreciate apa yang awk buat.terima kasih akak nak ucapkan kat puteri sebab before ni mana de orang buat macam tu kat akak..even aka memang tak harap tapi bila dah ada ni, akak terharu sangat!....

ameklah iklas dari hati yang tulus ni...hehe.


akak harap kita saling mendoakan satu sama lain yer.....
sayang puteri. 
sayang korang semua jugak

4 comments:

JIJI YU said...

aKU PON termasuk gak ke ni..ehehe..bagos die ni wat ko jadi idola..ehhehe

Cik Eliza said...

ehehehe!

kakak idolaku, inspirasi ku,

haha

:D

puterinuraqiliah said...

terpampang bosa r gmbr eden! heeheheh..
TERHARU sgtlah..sobsobsob*meleleh jap*

owhh my sis! LOVE YOU!!! hehehehe. hati saya x sehalus mna pun. maybe sbb saya ni suka nk knl org kot^^

tulus sweet said...

pak yus* oklah dari wat ko jadi idola。 haha! kidding..

eliza* vote untuk akak eh! (tak memasal) sayang eliza! mmuaH!

puteri* bosa kan gamba kau! ekau lawan tuan nampak! haha!

insyaallah ukhwah kito berkekalan sampai bebilo!

akak pun syg puteri jugak!