Friday, September 30, 2011

Rasa Nyampah Ngan Arini



Today saya punya self confident di paras rendah. mungkin agak bahaya kalau biarkan level tu terus jatuh. punca penyakit mungkin sebab saya perempuan. yerrrrppp! mmg ada masa kita rasa benci sangat nak tengok cermin, rasa hodoh sangat.. Dengan jerawat, masalah kulit, bibir pucat, pipi tembam sangat, aiyo! mana nak dapat eh kulit cam puteri kayangan...hurmmm..korang nengok pic ni sendiri maybe dah taw. nilah wajah yg konon sweet2, ahahhh! tipu je semua tu. Edit. Saya tabik kat sesape yg tak edit picture mereka, setau saya Cik Natrah berani buat pengakuan bahawa dia ada kulit sensitif, Cik Epal, Fatin Liyana, Yuyu Zulaikha, mereka ni sangat jujur. Tapi sorryle...Tulus selagi boleh tutup kesan parut selagi tu tulus tutup. ehe~~

a


Mekace cik aishkrim.....kalaulah cik eskrem takde sapelah yang boleh temankan saya petang tadi...Tujuan saya keluar??? hurmm..kaki ni rasa nak jalan, tapi mata mengantuk, perut suka merungut, hurmm...fenin dibuatnya. Kalaulah ada sedikit panduan petang tadi....:((



These two are my Senior..Girls really need Girls in their life. Its feel warm when you can find someone who you feel comfort to talk to, Someone who knows how hard for you to live on alone, Someone who can hear your silent, Or see what we cant see...with them we sing, we laugh, we cry, we walk, anything we do, they always reminds us to Him. They never leaves us behind. I wonder if i had a boyfriend, will he do that for me? will he loves me because of Allah..? Or is he Loves me because of my outside appearance..?

It terrifyin scared me if i ever make a  wrong decision or a stupid statement,like... Rasa Nyampah Aku Ngan Arini. i should never say that, if i hate it today, 'Tomorrow' will show how ungrateful I am for hating these moment.
Peace!!! Jzzklh^^

9 comments:

Siti Zulaiha said...

hoho....sempat tido dalam keta yep...

nub said...

"oi, sedap hati jaa pnjam bahu aku"

-gadis spek tudung coklat-

hahaha

Mat Pintu said...

salam kenal :)

"kekasihmu kan membunuh persahabatan mu..." takpayah ade boyfren la, nanti kawan semakin menjauh...huhu

Tulus Sweet said...

hahahaha! lawaklah nub! tak mungkin dia cakap camtuuu! :p

Mat pintu * betul2 terjadi kat saya!kawan2 yg ada bf semuanya akan lebih ke bf sampai masa untuk kita pun takde.. ;((

JIJI YU said...

aku nak dgr perut ko merungut leh tak

putput said...

itu dia. chill kak tulus:) semua org cantik^^

Tulus Sweet said...

ji* baru aku ingat, patutnya perut berkeroncong kan? haha!

put* yerpp!!!! akk je saja layan emo! hehe

hanabunga said...

cantik je kak tulus!tak nampak cela kat mana2 pun :)

Rtp Farra Arisha said...

all girls face inner conflict. don't worry sis. we can avoid it by don't care those annoying things at all ;)

bergambar di kota beijing ya! nice then ;)