Monday, September 19, 2011

bila wan tunjuk sayang kat atok

satu petang, uwan (nenek) masuk wad sebab jatuh, aku tak dapek nak hantar sebab masa tu aku kat matrik. yang hantar wan aku g hospital abang aku dengan pak cik aku. then pesakit katil sobolah (pks) tu nampak abang aku yang kacak lagi handsome tu, lalu bertanya kepada wan aku...

psk : cucu kau...elok ghoman ea tu...(handsome lah maksudnya tu) Abah ea camni ko? (katakan yg kononnya abah aku handsome sebab tu turun kat abang aku)

uwan : mano pulak abah ea bughok(buruk) yo..dio ngikut atok ey..(atok aka suami wan)





*org yg betul2 faham maksud cerita je boleh jadi org nogoghi. huhu..Kidding~~

9 comments:

nub said...

yeahh. untungnya ceq dulu pernah duk noi somilan.

hehek

JIJI YU said...

penyakit keturunan jgk hensem ni kan

imz said...

hehe...adek tulus ikut uwan eaaa...

Rtp Farra Arisha said...

for me, bhs nogoghi senang dipelajari..;)

sHeeMa DeaN said...

setuju dengan uwan 10ribu x.. atok memang handsome.. heheh

sHeeMa DeaN said...

setuju dengan uwan 10ribu x.. atok memang handsome.. heheh

Tulus Sweet said...

hehe! atok mmg handsomekan ucu kan..:P

sisa arisha...coudnt be more agree! :P

kotak hitam said...

orang nismilan semua ensem2 & cute2...hehehe

putput said...

uwan akak mmg syg suami!!! hehehe