Saturday, September 24, 2011

Sushi..Lagi??

taklah bukan bukak puasa pun..cuma....Friday! At first cuma ingat sebab semalam dah makan sushi arini nak makan KFC.eheee so funny! mana nak carik ayam sembelih kfc nya kat sini...the best thing adalah carik ikan..hurmm..(it was Her idea)


Saya suka makan dessert dahulu.



Sorry Tulus tatau nak tulis apa, dah masuk Maghrib kat sini, lepas maghrib Tulus nak g swimming...with beloved roomate. Perhaps kita boleh lepak sesama kat Sushi King yer dear Lady Soko readers...:)

alang2 nak mintak pandangan, semalam g survey handbag, ada promosi only 99 yuan...hurm..kalau korang prefer which one? (yeah i still don have that Maria Elena Independent Women Characteristic)

thank you..hehe

7 comments:

Rtp Farra Arisha said...

sushi is the best food ever. ayoo, kempunan ini :O
btw, i think i prefer both skaligus..hehe ;)

nub said...

oi. bikin lapaq ni. harhar

JIJI YU said...

hamboi..x abes ngn susi engko

intan.maisarah said...

hey beautiful
take care ya

Tulus Sweet said...

hehe thanks intan..:) you take care too..yerp i love sushi...pasal beg tu masih lagi dalam dilemma. :p

Bob Merley said...

love them sushi! nigiri, not roll (=

putput said...

beg kuning tu cooooool!!!