Saturday, September 10, 2011

Hujan & Beijing

Skrg dah bulan 9, Kena ucapkan Goodbye kat Musim Bunga,Musim Luruh dan paling sedih sekali Goodbye Summer Holiday..sy kena hilangkan cepat2 mood Summer tu.kalau tak susah nak adapt Winter yg bakal tiba akhir bulan 10 ni. Hujannya tak lebat. yg lebatnya mengantuk mata ni..how to stay active dalam cuaca macam ni..im not sure whether to take a bath or not tonight. :p

Masa buat entry ni pun mata makin layu.bantal di dagu. Tatau apa akan jadi lepas ni..hehe. Tadi gagahkan jugak kaki ni melangkah ke luar semata2 nak ambil gambar pemandangan sekitar Bangunan 6 ni...





Gambar yg last tu kat lua tingkap je. huhu. Doalah hujan berhenti...Nostalgia Kampung makin kuat dtg bila hujan makin lebat....

7 comments:

liya alia said...

study luar negara ka ? bestnya merantaw negara org. suka !

JIJI YU said...

akak stadi luar negara ek wakakaa

Tulus Sweet said...

ye dik jiiiiiiiiiiiiiiiii

putput said...

kat puncak alam pun hujan^^

hanabunga said...

betulla sekarang ni musim hujann :)

hanabunga said...

betulla sekarang ni musim hujann :)

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

waaa...jauhnya....cantik tempat ini...


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/