Saturday, September 24, 2011

Thanks mr.Pizza I Loewe You

Hari Sabtu...siapa tak suka sabtu....well..exceptlah kalau korang ada kelas ganti.hehe! Tulus takde yerp..mmg takkan ada. Kalau ada pun cikgu baik hati akan buat cuma tak lebih dari 2 jam. But then jarang2 berlaku. OK stop cerita pasal kelas, nak cerita pasal hari sabtu..hari sabtu bagi Tulus......hurmm...Maybe mlam untuk berehat rehat...rileks2 nak fun2 ngan member2, famili,atau jalan2 g release tension...go out...Sosialkan diri ke..Baik untuk release tension..mcm ni pun kita boleh dapat ramai kengkawan baru. or boleh kenal ngan lebih rapat ngan Lover korang ( bakal suami atau isteri kayh , yg just nak main2 Tulus tak mau masuk campur na ) :P

mula2 dah janji ngan roomate lepas maghrib nak g Swim. tetiba nafsu makan roomate meyerang! hurm..dah takde jalan lain, ajak kuar makan le...Tulus pun bukan jenis yg reti nak tolak pelawa org. Bab2 makan mmg payah. Susah. hehe  ( nafsu jugak le tu ) ok Rezeki..

Kali ni nak exclusive sikit..Bosan asik makan mee tarik cina...or bawang putih cina...or ayam masak kentang cina....hurmmmm...tonight wanna makan Something Western...Pizza Hut jelah yg ada pilihannya. Yang lain karam sudah. Ada Badibul. Bukan pizza takde badibul, cuma kita boleh pilih untuk makan yg makanan laut punya. OK Pizza punya masalah dah setel..


oh..Lupa nak kenalkan..yg tepi tu my Roomate, Tiena, taken already (sorry guys!)

in the middle : Ying Zhou unnie. Asal Daejon,Korean. Umur 21,can speak Chinese,my Korean tutor,boyfriendnya classmate saya, sudah hampir setahun berkawan.. (unnie panggilan kakak untuk Korean)


Pizza tu kitorang pilih yang sea food punya. Udang..yea im scrathing my body now!! so itchy! The second picture also prawn. The third picture, SALMON!!!! my fave! a'aa mcm tatau Tulus suka sushi..(POYO mcm korang taw je EN) hehe..pudding roti. bosan asik makan yg buat sendiri, kali ni nak rasa yg 19 yuan punya. rasa dia sungguh romantik!

Sorry dah Selamat ....:) Alhamdulillah kenyang. hehe~~







KIMBALL SOS CILI? yea Malaysia Mari!!! sanggup taruk dalam handbag nak bawak g Pizza Hut!




Jiji YUYU...aku taw ko suka Korean Looks kan? ni bukan Korean looks ni..ni pure Korean ni...hehe. amacam? :p





Ini kisah benar, mulut Tulus dah tak boleh bukak luas2..nak makan pun kena masuk sikit2. Alkisahnya sebab rahang tulus mcm dah tak boleh nak melekat. tak tahu apa puncanya...yg Tulus ingat tulus cuma dgr bunyi mcm ada benda meletup, kuat gila kat bahagian pipi kiri sampai skrg it still hurting. bersyukur i can still eat..




kitorang dah order Spagetti yg takde daging, tapi deorang masih tak faham.Nasib baik deorang kasi kitorang ganti rugi, buat special untuk org Islam mcm kami, tiada daging, tiada badibul. YEA! Alhamdulillah Allah permudahkan masalah kami.. :)

Happy Reading Guys! Girls! Ladies! Umi! Puteri! Eliza! Jiji! kak Jawa! kak yuyu! kak oren! puteri arisha! whoeverlah! ( kalau bacalah...) haha! ouh ye...Good Night! Have a Nice Weekend yerp...:)))

10 comments:

Bob Merley said...

lapau...

JIJI YU said...

hamboi mee goreng die..nmpak pucat

hanabunga said...

dah dekat nak habis post baru faham badibul tu apa.hehe :)

My Life's Journey said...

Aduuuu umi terasa pulak bace entri tulus ni huhu ..sedapnya ..nak ikut lain kali leh? hihi ..chak!

Tulus Sweet said...

haha kena chak umi baliklah ni..haha!
mee goreng eh yerppp!....haha idea baru..

Bob Merley said...

datang sini nak cari idea apa nk makan hari ni (=

putput said...

pizza hut pun ad??? okayh! tu cool

Syafiqah Hashim said...

yummy-nesss!
and you comelsss :)

unieMARKS :) said...

dah lama tak jejak ke pizza.

Tulus Sweet said...

haha bob merlie, dah dapat idea belom?

sokayh girls, next time we do a pizza party kayh! :)