Wednesday, September 14, 2011

antara PMS ngan berpantang

mulakan entry dengan kesedihan..dah berapa kali tido asik mimpi mak , abah , kaklang....janganlah aku betul2 homesick...susah nak fokus study.haraplah cuma pms bulanan...:(
dah nak dekat ni harap takdelah terasa hati ngan kengkawan..sensitif gila. kalau ikut nafsu asik nak nangis je..maunnya menyendiri dan mengdeactivatedkan fb.
kalau nak stay up tu mmg taklah. mmg badan auto akan g gear S. Sleep.
paling normal asik lapo je..nak makan itu ini..nak makan ini..ngalahkan orang mengandung. nak yang manis2, especially chocolate, musuh paling ketat! Habislah jahanam muka aku dek jerawat kalau asik makan manis2 je...:(((
pagi ni baru je ada hadiah kat dagu..mekaceh. hurm..:(


video ni menjadik. thanks maria unnie!

3 comments:

JIJI YU said...

lololo..ingat tuhan la plak..hati jadi tenang

putput said...

bykkn berdoa ye kak:) sy yg bru kat puncak alam ni pun blh homesick. apantah lagi akak:) be strong k:)
love u<3

EYQASARA said...

lame tak dtg jenguk tulus... rupenye da tukar name blog... hihi... tulus, mmg klu mkn mnis2 naik jerawat eah??? bagi tips sikit nak jaga kulit muke.. hihi.. :)