Sunday, October 2, 2011

Jamuan Raya...Lagi??

 Raya dah habis. ye saya tahu. huhu. Tapi sapa tak nak masuk kembali lam mood Raya tu sendiri. hehe! itulah yg penduduk2 kat embassy malaysia kat Beijing ni cuba lakukan. macam embarassed jugaklah sebab yang buat tu bukan embassy, tapi penduduk Malaysia kat kawansan apartmen tu je..hehe..tapi lucky ada rapat ngan famili Abang Zul ngan Kak Niza, dapatlah jemputan raya. Maybe ni yang last kot sambut raya buat tahun ni..tataulah kot ada lagi pasni. hihihiihihihi!

Actually org tatau org amek pic apa..layan jelah! 



 

Anak akak2 kat embassy. comel! rindu gla kat adik saudara!! T.T (ada bakat tak?)





Inilah kak Niza..cantik en! :P
Bila berjauhan ngan family inilah jadiknya..Saya cuma menumpang kasih...heheh





kak Syaf,as long as im with her, i dont need a Man. :P




Abng Fizul, Wada, n Indah. kawan sejak saya foundation.




Penyeri setiap majlis.



Well...dekat embassy bukan bermakna kat dewan besar. heheeeee...



Alis..sudah besar maaa...sudah makin susah nak ajak berborak. :p





oklah Wada, akak nak balik..jap kang terus nangis punyalah! hehe!

8 comments:

Rtp Farra Arisha said...

makan2 lagi ya? syok habis!! ;)

Tulus Sweet said...

Syok taw! rasa mcm kat malaysia....:)

JIJI YU said...

haha..kesian aku nengok bebudak tu dok ngn ko

Tulus Sweet said...

takpe aku dah biasa. haha

ati shariffuddin said...

duduk kt negara lain cenggitu lah tulus...

aleen aiden said...

baby kat gamba 1st tu pandang kerek je.hi3.

cuppies tu nampak mabeles sgt!

Tulus Sweet said...

cengginilah cik ati en...!

HAHA! baby tu mmg kerek..:P

Anonymous said...

kelakar nye gambar kita....:(
-alis (dah ada vpn!)