Tuesday, October 4, 2011

Dating kat Hollywood, jangan kacau^^

Skunk musim cuti..yeay! 10 hari okay? korang cuti tak? ehee^^ bukan sesaja cuti ni, sbnrnya China ngah sibuk skunk sbb nak nyambut ulang tahun kemerdekaan deorang. perghhh jalan punyalah sesak..banyak betul manusia berarak. betapa megahnya China skunk ni..Amerika pun tunduk. (pergh tak memasal) hehe!

Hollywood ni sbnrya nama restaurant kat lam supermarket kat sini. the food....best gila! mmg nak kata semuanya selera org malaysialah! cuma nasi gorengnya macam kurang UMPH sikit. the rest oklah...takdelah boleh korang nak bandingkan ngan nasi goreng Cina cam kat msia tu.Even nasinya nasi goreng cina tapi cuma org melayu je yg boleh buat. HEE^^ (im not racist)

tapi jap! kalau dah kata kalau makan kat kedai bukan Islam tu diri terpaksa tipu makanan laut itu sedap.takkan nak wat rilek je order stik kambing. yucks~

Nak dipendekkan cerita sebabnya semalam Isnin, ajaklah BF tulus puasa sesama. bosanlah masak sendiri tu ajak BF makan luar tu,,,hehe



mmg suka org ngan bf org nak dok tepi tingkap..even gayat2 sikit, tapi best..terang sikit. hehe!


ni yg bf tulus makan..nasi goreng sotong (create nama Melayu Sendiri)



Tulus pulak, Nasi Pattaya lauk Paprik. but pleaseeeeeee...janganlah ingat rasanya betul2 mcm Paprik yg korang dok melantak kat gerai tepi2 jalan tu.semua rempah ratusnya 100% buatan China. thats why i still miss malaysian food! keasliannya makanan kat Malaysia mmg takkan jumpa kat tempat lain..:)


Nilah BF org...hihihihihihi!so far Tulus tak sanggup nak patahkan hati suami tercinta..hek hek!

7 comments:

shameel said...

best tak makanan kat sana. tyme sy gi jalan2 Beijing & Tianjin bln 12 thn lepas, mkanan kt sana sgt tak kena dgn selera.

JIJI YU said...

aku hampir nak patah dah tadi

Tulus Sweet said...

shameel* malaysian food pilihan utama. so kat sini makanannya hanya sesuai dimakan di sini saja. hee^^

ji* cool deyh~ hehe

penguin ketot91 said...

aku x tergoda....lalalala~~

Tulus Sweet said...

lalalal^^

Zul Fattah said...

sedapnye makanan.. lama x makan nasi goreng ni

EYQASARA said...

bestnyeee...~! >.<