Wednesday, October 12, 2011

Sapa Bodoh?


Salam..Tulus nak cerita berapa singkatnya Tulus berfikir berbanding mak Tulus yg umo dah sama ngan Malaysia Merdeka tu.

One day i tell my mom, "mak, adik pernah tengok video manusia kebulur sangat mak...macam org lidi. dah tandus sangat tmpt dia sampai dia makan taik lembu je...:( "
Then mak mengeluh..."kenapa tak makan je lembu tu...?"

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm^^^

8 comments:

Rtp Farra Arisha said...

ur mom is true. kenapa makan tahi lembu sedangkan lembu mempunyai daging yg lezat. aiyoook =,=

shameel Iskandar said...

hahaha betul jugakkan. dah ada lembu nape x dimkn lembu tu.

Mila Ahmad said...

mungkin lembu 2 haiwan ternakan yg boleh menyumbangkan sesuatu kepada mereka kan?siapa tahu?

CIK JATT said...

eeee.. betul ker dia makan. kesian betul kan orang2 kat negara kebuluran macam nih. tapi betul jugak kan, kenapa tak makan lembu tu. maybe dia pk nak supply berterusan kut

* produk F'iena Beauty tu pun boleh hilang parut. saya dulu banyak giler parut. sekarang dah makin pudar

hanabunga said...

betul jugak eh.tak teringat pulak asal ramai2 tak makan lembu tu.hee

Anonymous said...

kalau ikut gmbr yg dipublished menurut cerita dia dahaga air..(pengalaman dari kem BTN)

Tulus Sweet said...

its nt..kwn sy bg video yg lain and actually rakyat mereka suka mndi guna kencing lembu...

Tulus Sweet said...

its nt..kwn sy bg video yg lain and actually rakyat mereka suka mndi guna kencing lembu...