Monday, February 28, 2011

Photoshoot Special Untuk Korang Semua! cubalah cek kot nama korang ada.hee~

korang semua dah taw sekarang tulus ni dah balik beijing. macam yang tulus janjikan dalam entry before ni nak upload picture tulus main salji kan...
semua pose ni tulus reka khas untuk korang. i put all my effort on tis phatetic photoshoot.bukan nak kasi korang jealous atau nak menunjuk. cuma nak promote beijing and hope that nanti kita boleh main salji sama2.

:)


okay pose ni kalau korang tengok Astro Ceria mesti taw Muscle Man!pose ni khas untuk phatetic pak ali.
sebab satu hari nanti dia memang akan kena ngan tulus. dengki gila dia tu. :DDD


kalau ayu2 macam ni opkosslah untuk girl. hehe. 
and tis pose tak lain tak bukan specially untuk fifie lychee.
tak sangka ada chemistry antara kitorang. hehe:)


 haha! ini controversi sikit.sebab nanti secret admire dia marah. tapi pak yus ni memang best. mana ada blog lain yang sesempoi dea. 


pak yus* boleh ke lompat cam aku ni?hehe.tak bolehkan...:)


tis one... tak dapat nak komen pape. nak buat snowman untuk aqish basir 
 tapi sebabkan salji dah nak mencair so ini jelah yang akak dapat bagi. hehe! sedih2. 


eliza suka makan air batu campurkan? haha! nak aisnya tak? akak boleh sponsor.
(sebenarnya itu adalah badan pak salji yang tak menjadik)


i really2 wanna thanks tis blog sebab infonya yang boleh menghilangkan rasa stress kat palotak tulus ni. rasa happy je macam gambar ni. ownernya tak lain tak bukan untuk cik billy jeans.

ehe~ takpekan? :)


sometimes happy tak sebenarnya bermakna. so pose ni untuk someone yang sesuai sangat dengan namanya yang unik dan sifat keibuaannya. siapa lagi kalau bukan cik embun pagi.

terima kasih atas segala nasihat2 yang bermakna itu...


tis pose is for you guys out there. and for may kaklang nadia.
buang segala keraguan. just do it! hehe!


jangan menyesal suatu hari nanti jika hari ini kita tidak mencuba.








last but not least... photographer yang paling ikhlas aku pernah jumpa. my classmate. tak mintak apa2 dari aku. itulah namanya tulus ikhlas. heeh~


saya terhutang budi dengan keikhsannya. sebagai tanda penghargaan saya nak tolong dia dapatkan suami askar. hehe. yea she likes army~korang tolong carikkan jugak untuk dia eh.. hehe


untuk nama2 yang saya sebut di atas tolonglah marah kalau tak suka. inysaallah saya tak dapek nak tolong.
untuk yang lain2 jangan frust ek.. nanti korang kena jugak...


sayang kamu
:)

22 comments:

Ieyqa Adam said...

sampai hati lu.nama gua ta de!huh!!!

tulus sweet said...

adelahhhhhhhhhhhhhhhhh.... kat entry before ni taw.....:(

aida4eva said...

heee~ comelll :D

tulus sweet said...

hehe blushing~ thank yu...

JIJI YU said...

maunye terbelahak tulang pinggang aku melompat cam ko..tapi aku akan cube gak..nntikan kelompatan dari aku..

tulus sweet said...

okay. tak sabar nak tengok murid2 ko papah ko. hehe

Ieyqa Adam said...

gua merajuk sama lu!

Amy said...

seronoknye...t ley tapau salji balik mesia x...hehehe...

puterinuraqiliah said...

wah! seronoknya dpt main snow~,~
bila r dpt main snow tulen

Cik Eliza said...

wahahahaha !

kakak nak bagiiii aisss kaa?

haha!

ok2 !

nanti pos kan taw ais tu, haha

btw, comel lah akakkk! nak gambar lagiiiii! aha ! ;D

~naddy~ said...

sonoknya tulus buleh main snow...haiz! jeles i~

Embun Pagi said...

waaaaaaaaaahhhh..terharu sgt !!!malu pon ado nia..ehehhe..thanx tulus=) doa2kn la cepat jadi ibu..hehe..

PeNgEmiS dUniA said...

u dengki ngan i ke tulus ? auwww ! hahahaha :P

akU GaDis said...

besh nye,, bikin jelos ni,,
pos kan salji 3 kilo kt sini plizz,, ahaks =P

akU GaDis said...

besh nye,, bikin jelos ni,,
pos kan salji 3 kilo kt sini plizz,, ahaks =P

tulus sweet said...

ieyqa adam* nanti i make it up for you balik kayh.. hahah!

amy* op kossss! tunggu eh~ hehe

puteri* applylah course overseas.. dapat sama2 akak main salji nanti...
:))

eliza* boleh.. tunggu salji turun lagi eh?? hehe~ btw terima kasih..:)


naddy* haih..tak mau jeles2 meyh. i lagi jeles sebab malaysia banyak makanan yang best2. hee~

kak embun pagi* sama2....tak perlu terima kasihlah...orang ikhlas bagi..hehe. amin. orang pun nak timang baby akak nanti. hehe!

pak ali* hahahaha! muscle man disitu! you boleh ke pose camtu??
you posing nak macho2 jer kan...? hahahha!

gadis* bank in dulu please. hehehehe! takdelah... thank you!
:)

BillyNain said...

haiwah....main salji tak hengat dunia..nasib baik igt jugak kt en Billy ek..hahaha...jeles meles en Billy ni.seumo hidup blom penah main salji :((

intan.maisarah said...

seronok seronok maian salji!
best

tulus sweet said...

cik billY* mestilah hengat. hehe! nanti wat rombongan datang sinilah ek. hehe!

intan* hehe. a'aa..... korang tak takde best manalah

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW...

mehla jenguk belog ai..

nice to know u!(^_^)

p/s:jeles..nak main ngan snow gak..

tulus sweet said...

nice to know you to sis... thanks singgah, hehe

PeNgEmiS dUniA said...

mane ade posing nak macho la , nak kacak dah cukup la . hahahahahhaha . oh ,kire macho la i ? wah ! terharu tulus puji !!!!!! auww ! hahahaha :P