Tuesday, February 15, 2011

tak boleh bla mimpi naik kereta.....dengan Aqish pulak tuh! excident!!!!!!!

dulu adek aqish ada buat entry pasal saya dan kawan baik saya.sekarang ni giliran sy pulak buat entry pasal aqish!haha!jaga aqish!huhu!
bukan de pape pun....termimpi pasal aqish ni haaa!tak boleh bla mimpi pasal aqish!tuuuulahhhhhh...tidur tengahari lagi..kan dah koba!!hahahahahah!
ini mesti sebab before tidur tu terusyar fb aqish.huhu!dalam mimpi tu tak boleh bla aqish drive.rasa dulu dia ada buat entry pasal dah amek lesen en?ye ker qish???huhu~dah syok2 pusing2 tu,lepas tu bila nak keluar simpang 3 tu, depan jalan tu ada excident.
yang si aqish ni turun kereta nak tengok tinggalkan aku sorang2.aqish berhenti kereta tengah jalan kot!cek pun konpius masa tu..nak gerak badan punyalah berat.
biasalah kalau mimpi selalu failed nak bertindak.masa tengah konfius tu aqish boleh pulak bukak pintu then bagitau ada treler kat belakang...lepas bagitaw tu boleh pulak senyum then terus bla macam tu je......adeh~~memang ada pun treler tu.besar.laju pulak tu!sempat usyar....hahahah!
yang tak boleh bla aku sempat megucap!huhu
punyalah lama mengucap treler tu tak jugak langgar2 kereta aku.akibat pejam mata terlalu kuat akhirnya aku terjaga!perrghh!syukurlah mimpi je!!!!nasib baik tak trauma!

masa drive tadi nasib baik tak ada treler ker lori ke.kalau tengah drive trauma nayo den!ehe~oklah.malam karang sambung mimpi lagilah~~ehe!
                                                                                   

cun en?hehe~jangan main2..garang ni.......
peace!

9 comments:

Amy said...

cik tulus mesti tido lena tol neyh sampai leyh termimpi2...hehehe...

JIJI YU said...

muahah..mimpi makcik takder trailer ke..eheh

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

wah smpai termimpi. nnt mimpikan fifiey pulak ye;)
eknal kenal akak aqish ni. selalu jugak komen on her blog:) nice n cunn.. garangg??? ahahahah

tulus sweet said...

amy*kantoi dah tu.haha!malam2 on9....mesti2lah petang2 ngantuk....memang tabiat lor tidur petang....hikhik

pak yus*dok pehe.haha!

fie*nanti mimpi kita g balik lak lah...hajat belum kesampaian..hehe.garang taw.akk pun tak berani nak ngaku lgi tua dari dia.,haha!

tulus sweet said...

fie*correction* bali

puterinuraqiliah said...

alahai..smpi termimpi2..
lena betul tidur ni!

Cik Eliza said...

ehehehehe ! kesian kakak, nanti sebelum tdo, basoh kaki tawu, hahahaha. . .

Azie Azra said...

hehehe.mimpi aqish!len kali kalu nk mimpi juga kite pegi usha fb die dulu lah.

p/s :aqish cun garang.hehe :)

tulus sweet said...

puteri*aiiii!kalau tidur tak lena tak tidur namanya...hehe

eliza*ye kot...akk malas nak basuh takut terkucil.hahaha!

azie*lol~nak mimpi aqish jugak? boleh2.kalau boleh gayut ngan dia skalie.tu baru boleh dikira mimpi yang sempurna.huhu!