Monday, February 7, 2011

GEGAR 1000 BLOG!

actually dari beberapa hari lepas dah tahu pasal gegaran ni tapi saja wat dunno.malas..hehe.actually i tak kenal pun siapa ben ashaari ni.hahahah!tahu nama je tapi tak sempat nak siasat asal usul.huhu.maaf yer bro ben....you still hot btw!:)sebelum ni tak sempat nak rasa gegaran youlah bro kali ni nak cuba untuk kali pertamalah...SO!i hereby..........ceh.mcm nak resignlah pulak en.
so bro ben.tis is ur challenge.eventhough i don know how it'll work but bantai jelah.try and error je erg....GEGAR 1,000 BLOG BY BEN 10.EH! BEN ASHAARI. 
ngeee......... 
 
SAYA SOKONG DUNIA BLOG dan SAYA SUKA KERANA SAYA MINAT MENULIS DAN MEMBACA BLOG ! ANDA BAGAIMANA ??

huh jawab!jawab!hahah!

6 comments:

dwaty said...

sume dah join ni... aku je blom... huhu

EJA said...

yala..semua blog saya pergi cerita pasal contest ni..

tulus sweet said...

dwaty*takpe tak penting.haha~

eja*tulah pasal.join jelar.haha!

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda!
referal dari blog abg ben=)
nice blog, keep moving;)
blog apisv2

Zur@ZaRi said...

dtg gegar yokk!!

Rajin Follow eh!: "Cute Stylish Shop"

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Zur@ZaRi said...

dtg gegar yokk!!

Rajin Follow eh!: "Cute Stylish Shop"

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"