Saturday, June 11, 2011

why not wearing something yellow?

it's always summer in malaysia. tis entry is not to discuss the latest Forever 21 summer collection. cuma jarang2 sangat nampak girl wearing something yellow. actually tulus sendiri takada baju warna yellow. really! maybe kulit sawo matang tulus ni akan nampak lebih gelap dengan warna kuning..i dont know. tak mencuba itulah jadiknya..but then search kat Google, and finally i have  good trend to follow to.. maybe tis idea korg boleh guna..nak pergi kelas specially..:)

let start dengan pergi kelas...tapi tulus taklah suruh korg, girls wearing something short , maybe boleh wear it with jeans, or skirt, mmg idea from Great Teacher Onizuka. hehe

tis look pun sesuai nak bawak g kelas. murah je pun kalau pandai carik..it all abput mix and match. be creative! selesa, mana kelas yang beraircond tu mmg sesuai sangat cardigen tu...or we call it grandma sweater. tapi suka hatilah grandma ke atok ke..kita punya..hehe..kan?! kan?!


actually tis looks, sangat2 mcm tulus.tulus selalu pakai something yang santai,especially masa pergi shopping, the wearing tudung ekinn. but then, taklah seketat ni..sbg muslimah, kita kena taw jugak had2 berfesyen...lagi satu , i dont have skinny leg. buat malu je nampak bonjol2 kat peha. huhu. let's just tukar sikit demi sikit. :)


ouh tis is so cool! cardigen tu hot sangat! simple je kan bagi kamu semua...but! trust me...yang simple ni lah yang buatkan laki tergila2..hehe (depends gaklah..) (ok kenapa masuk pasal boys ni? ) and then wear something loose. tak mau ketat2....trust me once again, you gonna look thinner twice than you real size.


sweet~


who's here love attending pool party?


annual dinner kayh..bukan pergi jalan2 kat kampung wearing tis. hehe..


tis is what im alking about...mix it with black skinny and silver shawl.. sangatlah lawa!


dont worry, even kak Fatin orang nogoghi den ni pun sokong merah kuning..


:D

7 comments:

JIJI YU said...

hehe..aku tak suke kaler2 kuning sebab aku ni hitam..

Dye Kronniesar said...

yellow cardy yg gambar first n kat gmbar paris hilton tu cantik laaaaa....siyesly if i found 1, i buy trus.siyes cantik.btw, i love yellow.cool what.haha

sabrina azhar said...

kadang2 kuning nie colour yg interesting jugak,,,tpi kadang2 org x berani pkai kuning sbab terlalu menonjol...hehe...

Ieyqa Adam said...

tulus cute

Budak Botak said...

He3, sebab org dh terbiasa Kuning ni warna diraja. Sb tu xbyk org pakai kot...

Entry terbaru -> Ini Jadinya Kalau Tak Belajar Jawi... (",)

EZAN IDMA said...

almak ta suke kuning. haha

puterinuraqiliah said...

I LIKE KUNING!!!! tapi x berani nak pkai sbb kulit eden ni x corah. golap jo