Sunday, June 19, 2011

different religion and their head's covering


sometimes susah nak bezakan. itu semua tak penting. yang penting adalah akidah kita. 

13 comments:

nawal addina said...

yup ! btol tu :)

akhlak melambangkan agama ..

intan.maisarah said...

akhlak.. peribadi kan kan?




best nye dapat g china..
teringin nk pergi

JIJI YU said...

engko lak camne..eheh

tulus sweet said...

terlebih setuju ngan nawal..:)

tulus sweet said...

@ intan

betul2. jaga akhlak insyaAllah dipandang mulia..:)

best china? hehe, melanconglah ke sini......

tulus sweet said...

pak yus

senyap

rykhel hyunsu said...

kiut la entry nih. like seribu kali :)

aQimie Ceplos said...

terbaik dari ladang la sis ;)
abs agk2 pic 'nana katima' dlm blog kite tu agame ape ea?? ahahah

EZAN IDMA said...

agama kita akhlak kita :)

Melati said...

betul, Akidah yang membezakan kita,.

seee banyak agama yang menyuruh kita menutup rambut ;')

puterinuraqiliah said...

bukan setakat islam je sruh pkai menutup aurat. agama lain juga:)

kuatkan akidah, kentalkan iman^^

miszlullaby said...

tuhla.kat sini, ML pernah jugak gi jalan-jalan dekat church-church orang russia. Sebab tuh jek tempat vacation yang ade, ML pun lawat la..dorang pun, kalau nak masuk church tu, memang amek kain ikat kat pinggang untuk cover punggung and pakai tudung sume. Benda tu asasnye same, yang baik tu tetap yang baik, tapi ikut la sape nak ikut or nak deny agama sendiri. :)

aida4eva said...

mcm2..ye la..budaya ni mcm2 ada kat serata dunia ni :D

http://aida4eva.blogspot.com/2011/06/tanda-tanda-cinta-terjalin-mesra.html