Monday, June 27, 2011

Photoshoot as Princess from Mongolia

assalammualaikum semua..hurmm rindunya nak berblogging seperti biasa. skunk ni tengah exam. jangan cakap skunk, besok pun tulus de exam taw. tapi lantaklahh. dah lama tak wat entry baru. gambar2 photoshoot banyak lagi tak publish. kang bersawang pulak. huhu. ingat tak entry before ni tulus cakap tulus Belanda. huhu actually tu kat Chengde, china. tmpt tu sempadan mongolia. besar subhanallah! takle nak gambarkan betapa besarnya gunung ganang kat sana. harap korang tak mara lar yer tulus tak jenguk2 blog korang. fb pun dah tak larat nak tgk. kepala ingt nak exam je. doakan tulus sucsess..:)

jap nak bagitau awal2. im not good at this. nak mendalami watak sbg puteri tu kemaen susah! biasalahhh...tulus dak kampung je pun..lainlah kok ada putera yg dtg masuk minang tu lainlahhh..(aminn):
ala lagipun picture ni suka2 nak have fun je pun. bukan nak masuk beijing tp model ke apa ke....kenangan..mana taw nanti krang pulak ada rezeki mcm tulus.(amin) 










tatau nak pose cmna! huhu






sorry sebab takpat upload yang lain2. besok tulus ada exam. lagi 2 paper, and then im takin a train and slideeeeeeeeeeeeeeeeeeee till mongolia! yeah~~ plan ngan dak kelas je. takde cikgu, or bodyguard. doakan tulus pergi dan balik dengan selamat...dan yang paling penting tulus akan balik malaysia 9.7 ni. hehe~ hope kalau jumpa kat mana2 tu tegurlah eh. kitakan family..huhu

thank you guys so much....

7 comments:

Marya Hana said...

uniknya ! suka photoshoot yang ni..
:)

JIJI YU said...

ha'ah kan..same le ko ngan awek mongolia..

~~Ticer Wann~~ said...

cantik aa gambar ni... like...

aQimie Ceplos said...

hahah! tebaik dr gunung ni sis.
btw. kite baru tw mongolia tu dekat dgn china. wahahaha! (pengetahuan utk hari ini)

caHAYA said...

muke pon same cm org mongolia..haha..

iffah imani said...

suka nya...

sor-fiena said...

wahhhh , lawa-lawa semuanya ^_^v