Wednesday, June 8, 2011

Photoshoot Spreading Love

in conjuction with suegooday contest haritu, tulus pun call Radi...tulus cakap tulus nak buat photoshoot paling sempoi pas habis kelas. dengan tak pakai make up nya...ngan baju tak bergantinya..so pukul 4 kita jumpa kat taman depan sekolah. tak sangka aritu memang ada photoshoot from real photographer but...taklah amek gambar tulus..hehe.dea amek gambar modelnyalahhh....so tulus pun dah hantar contest tulus tu but now still takde pape news from tuan rumah and consider as tak ada rezekilah tu...:) its ok . hikmahnya..banyak photo yang belum publish. hehe. just now tulus take time nak resize photo. tis photo is actually edited by radi , and dealah photographer yang sama yang amek gambar Photoshoot For Autumn.  siapa tak tengok lagi clicklah kat link tu ..

actually ni saja2 je. bukan nak over the top pun..hehe




  
















thank you..:)
ps: jangan lupa untuk sebarkan cinta-cintamu itu..

:D

26 comments:

Q :) said...

cantikknyeee <3
macam mane akak boleh photoshoot mcm ni ? cantikk .
sy pun terigin T.T

tulus sweet said...

boleh...meh datang sini meh..:P

iffah imani said...

cantik...dengan pose baju kurung...

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ok, let me spread my love for u:p

momochan said...

cantikla..cantikla..nk tumpang sekaki je bole?1 kaki je..HAHA

caHAYA said...

tayah solek2 pon dah gojes la ;')
nmpak natural...

tulus sweet said...

hehe thank you..:)

Marya Hana . said...

hai dear, suka gambar2 mase photoshoot ni. my fav, yang mase u baling kertas2 ke atas.. soooo cute! :)

PeNgEmiS dUniA said...

tulus , nk anjing tu leh ? nnt blk malaysia bwk blk k ! i nak

tulus sweet said...

mekacih marya hana. tak segojes u..:)

@pak ali

you nak bagi nama apa? hahaha

angkasa said...

cantiknya suma gmbaq akak!jeles2~tapi kalau gmbar yg last tu duduk bersimpuh msti lg pergh cun!

JIJI YU said...

cantiknye ahkak..berkenan i

sobri yaacob said...

serius..cantik gler..gambar dia ambik....

fyy mokhtar said...

cantik la kak ney :)

Embun Pagi said...

amboih2......happynya dia...=) ebab2 love dia buat tu..ehehe

puterinuraqiliah said...

I cant wait to meet u. cepat2 lah balik malaysia ye. teringin photoshoot ngan akak:)

tulus sweet said...

@angkasa

aishh..nak jeles apo aihh..huhu

tulus sweet said...

@jiji

gelenyar! :D

tulus sweet said...

@sobri

thanks..itulah dia radi. huhu

tulus sweet said...

@ fyy

comellah fyy ni....:)

tulus sweet said...

@kak embun..

tq..hehe. meh nak bagi akk satu..huhu

tulus sweet said...

@Puteri

siapkan dslr.kalau takde tak nak. hahahaha! poyo!

EZAN IDMA said...

tulus.. so sweett

tulus sweet said...

hehe. tq!

cik heroin said...

cntik cntik cntikkkk sukaaa

shopping2u said...

wa....suka bergambar ye..comel2 smua =.=

nway alang2 singgah sy follow..jmput kembali :)