Monday, June 13, 2011

Aku tahu kenapa badan aku naik dalam masa 2 hari

tulus tataulah ada kena mengena dengan jenis darah atau pun hape...tapi last two day, hati manyak susah..sudah dekat nak exam maaaa....so layanlah semua pun tak dapat rileks gak..last2 amek keputusan beli chocolate.  mestilah beli yang mahalnya. yang murah mana nak sedap. ..:D so tulus tak ingat tulus makan berapa bar. dapat pulak bleh gigit2 kacang ngan kismis dia...mewah gila rasa. tadi pergi kelas, masa nak siap2 tu, tulus pakailah jeans yang selalu tulus pakai tu, ntah cemana ketat gila, tak selesa sangat! kalau nak ikutkan tulus skunk dah jarang makan nasi. then baru teringat psal coklat yang tulus lantak 2 3 hari ni. memang badan pun rasa tak selesa..raa tough semacam je. huhu. last2  kelas pakai t shirt ngan sweater je. baru rasa lega sikit. oklah..pasni...taknak makan coklat lagilahhhh!!! :(rasa sangat naiknya....maybe jugak coklat kat china ni banyak gula....jangan kencing manis sudah.....

15 comments:

Syazwan said...

bestnya cokelat..
badan saya susah naik!..
tapi nak gain weight.

Embun Pagi said...

bc entry ni dan2..teringin nak mkn coklat jugak..ehhe

JIJI YU said...

ahaha..ko dah buncit

atieshariffuddin said...

uhuhu.. tulus, lepas makan cekelet tu, g jenjalan photoshoot. bru seiring sejalan.. haha

aQimie Ceplos said...

ahahah!! kalau makan 7hari 7malam.
kebaranggkalian untuk menjadi Adibah Noor adelah 99.99% ;) terbaik sis ^^.
hehehe

angkasa said...

tu la mkn choc mmg leh gemuk.xpa akak gemuk pon tetap cantik menawan! :)

Mehmed - said...

badan kau memang mudah mengembang,aku rasa. ala takpe, bunga pun kembang, lagi makin chantek. Ahaks!

tulus sweet said...

@syazwan

haha! good luck!

tulus sweet said...

kak embun

meh tulus belanja ferero roher..:)

tulus sweet said...

pak yus

hmp!

tulus sweet said...

atie

mmg kena 2 hari 2 malamlah mengedit bahagian pipi ngan perut pastu. huhu

tulus sweet said...

@ceplos

doalah mintak jadi macam kate moss ke...adelah jugak

tulus sweet said...

angkasa

say you . tataulah kalau husband terima ke tak. ;D

tulus sweet said...

mehmed

a'aa dah kembang kau jangan lari lak.huhu

Budak Botak said...

Nyum, dark choc is my favorite, he3...

Entry terbaru -> Porn Saloon - Nama Saloon Paling Lucah Kat Malaysia... (",)