Monday, June 20, 2011

Cikgu dah Pujuk saya...:)

haha really dont know how to thanked her. she's such a caring, wonderful and warm hearted teacher. yesterday i made an entry. the stupid one. marah mcm takde akal. seriously that's my first time. before ni tak pernah show up even mara gila2 pun. stress tu biasalah. especially student. today saya yang last kuar kelas. teacher said, its ok kalau nak study dalam kelas pun. cikgu taw tulus takleh study lam bilik. kongsi kelas with student japan. rasalah 2 jam keadaanya study ngan deorang. malay ni kalau study suka haruk2. deorang lebih suka senyap. maybe tadi muka tulus kerut semacam je.. before student jepun masuk kelas, cikgu tiba bagi tulus coklat...Hershey's  KISSES pulak tu. huhu. terkezut baaah. bila kena layan mcm tu hati ni terus rasa warm2 je....rasa disayangi. rasa touched gila.rasa lagi semangat nak study. and today my study mood are back to normal. xiexie laoshi...xiexie korang..:)




ps: tunggu picture tulus photoshoot kat Chengde. :D


6 comments:

JIJI YU said...

aku ingt aku dah cikgu tu

azza azmy said...

goodluck exam babe! im longer on FB. FB n email yahoo kena hack. nanti dah buat baru aku add ko.

imz said...

akak pun cikgu jugakkkk....hehe..

puterinuraqiliah said...

all da best kak tulus!
lps ni sy nak try depan lecterur r:) hahahahahaha.. agak2 mnjdi x?

miszlullaby said...

baiknye cikgu...comel la tulus nye keyboard. ^_^

~~Ticer Wann~~ said...

wahh nak jugak... nyam nyam