Monday, June 13, 2011

Jangan gunakan toilet kalau ada orang tengah blow rambut

alkisah seram ni berlaku waktu tulus nak basuh baju kat sinki. tulus guna bilik air mandi sebab bilik air mandi lebih bersih dari toilet. pukul 9 malam lebih kurg projek basuh baju pun started. dahlah sorg lam bilk air. cermin kemain hebat besar. mmg jelas2lah kalau ada pape benda yang lalu confirm bleh nampak. tengah kuatkan diri membasuh dan menggosok baju, tiba2 gelap! adoi~ memang terus jerit. on time! meriah sorg2 lam bilik air. kuar bilik air terus lari masuk bilik kwn. mmg tak hengat nak tutup kepala. kalaulah ada lelaki masa berlari tu mmg matilahhh...malu habis. dah lah ngah menjerit. huhu. mmg nasib baik sangat aritu. mmg takde laki pun kat luar toilet. so tulus pun straight g bilik kawan. ngan tangan bersabun, mintak kawan tolong bgtaw kat makcik jga asrama ni pasal kes black out . hurmm rupanya amoi jepun penyebabnya....suka na blow rambut kat toilet. mmg kurenglah letriknya. mana nak hold sebelah suis masak air, sblh blow rambut. selamatlah..alang2 dah dea yang buat, kena ragginglah ngan senior malaysia. huhu. (kitorang baik kayh)

7 comments:

Budak Botak said...

He3, abis black out sebab seorang...

Entry terbaru -> Gambar Keadaan Jepun Selepas 3 Bulan Dilanda Tsunami... (",)

diana amin said...

lawak ar tulus neh..leh byg an tulus mnjerit camne haha

aQimie Ceplos said...

hahaha! cube bygkan kalau sis lari2. pastu sis jatuh.. waa o.o sgt best kan? ehehe

tulus sweet said...

@diana

aish! jangan bukak pekung didada. (apa kena mengena? )
huhu

@aqimie

mmg best sangat! then masuk utube. haha

EZAN IDMA said...

ahhaha mau blackout teibe ;p

PeNgEmiS dUniA said...

igt cite hantu toilet td -_-

aida4eva said...

btl2..igtkan cite antu td..

hihi..mslh org yg blow rmbt ni mmg menular kat hostel smpai blackout..sabo jelah..hoho

http://aida4eva.blogspot.com/2011/06/tanda-tanda-cinta-terjalin-mesra.html