Friday, September 14, 2012

Bosannya hidup

Adoi~~ apala nasib aku sem ni. member baik dah tamat study. Korang mesti terasa lain gila kan kalau bestfriend korg, tak kisahlah dia laki ke perempuan ke, lagi tua atau lagi muda ke, asalkan bila dia ada, kepala dia ngan kepala korang bergabung jadi satu. 

Ye itula yg aku rasa buat sem ni dah sem2 yg akan mendatang.Lebih2 lagi dah nak masuk musim winter, teringat aku bila aku mula2 jejak kaki ke beijng foreign studies university ni.satu patah haran aku tak reti buat. mentang2lah kak syaf ni lurus, semua benda aku bagi kat dia. dari cakap, pergi hospital, dari tertinggal passport sampai ke baju panas.

Sekarang ni petang2 aku penuh dengan tidur. Aku dah takde geng~~~ geng yg betul2 on je ngan idea kepala aku yg senget ni. aku dah takle nak wat menda gila dalam hidup. tanpa kak syaf, dah takde sp nak layan aku mcm mana dia layan aku. mungkin aku manja ngan dia.. tapi normallah. susah sikit bila nak bermanja dgn someone yg sama umur ngan kita. AWKward~kalau ada bf dosa pulak aku nanti. buat menda2 tak elok...eiii taknak aku~~~

Dah 3 tahun tulus lalui hidup tulus di negara yg sangat asing dengan akak..
dah 3 tahun tulus letakkan gembira dan sedih tulus di bahu akak..
dalam 3 tahun ni tulus mampu tersenyum kerana akak.
selama 3 tahun akak sorang je yg utamakan tulus dalam semua hal2 akak.
selama ni akak je yang faham apa yang tulus suka , apa yang buat tulus marah, apa yang tulus paling takut

Allah...cepatnya masa berlalu. dulu aku pikir 3 tahun tu tempoh masa yg sangat panjang. 
banyak masa yg boleh kita luangkan bersama sampai kita dah tak larat dengan drama kehidupan.





Lagi 2 tahun inshaAllah kita bertemu kembali. 

2 comments:

nik ros said...

be strong dear.
bestnya dapat study dekat negara org.enjoy tau

missStrikeOne said...

come on tulus. xmau sedih2. xalam lagi je tu =)