Sunday, September 23, 2012

Foto raya di rumah Minangkabauku....

Lama gila dah aku tak update.~ kesibukan menjalankan tanggungjawab sebagai student yg amanah sangat membebankan. huhu!. agaknya dah lupa korang kat blogger yg bernama Tulus Sweet ni. alamak....bila aku tengok kemeriahan blog korang aku rindu zaman2 aku gila update dulu. manalah ilham dulu2 aku tu pergi, pergi berlalu dimamah usia mungkin ~ :(

Aku berazam ingin kembali aktif dalam dunia blog. aku nak blogwalking ari2. dah banyak updte korg yg aku miss. dan aku harap we will support each other~Biasalah korang pun mcm aku jugak, blog ni ibarat buku ke 2 , terpulanglah penulisan kita seteruk mana pun, asal kita gembira. Happy Ever after

Jadi dah hampir 3 bulan aku senyap . Cuti summer di msia aku celebrate raya. Aku sikit pun tak melaram raya tahun ni. aku makin dah tak peduli pasal penampilan. Entahlah, aku harap aku jumpa sesuatu yg buat aku kembali semangat dalam jaga penampilan aku. seronoknya dulu2 photoshoot bagai~~ sekarang ni diri dah makin berubah...huhu~ aku pun tatau aku berubah ke haluan mana. mungkin slow down a lil bit in life, and belajar serba sedikit tentang fitrah manusia.

Doakan Tulus~ tulus pun akan doakan korang semua semoga sama2 kita berubah ke arah yg lebih baik. :)

jadi layanlah gambar2 dari hasil air peluh tangan Tulus sendiri.. tak banyak pun~...cuma nak luahkan perasaan yg lebih. hehe


Datang seminit buat syarat minum air je deorang ni.....haha!

Jiran setia. Tak kira raya, merdeka, maulud nabi, dll mesti akan datang





Buat kesempatan ni tulus nak minta maaf pada semua, kalau2 ada yg terasa dengan gaya penulisan tulus ke, ada kena mengena dengan hidup korang ke...harap lepas ni bolehlah kita sama2 lebih maju. dan menjadi bangsa yg lebih kuat membaca. uhu~

5 comments:

missStrikeOne said...

wehhhhhhhhhhhhhhhh nak gi umahhhhh ko.panjat pokok,kena gigit tebuan. haha miss tht moments lah

Tulus Sweet said...

haha!!
tula kau!raya suh datang umah taknak!

Puteri Nur Aqiliah said...

nak balik kg akak!! bwalah kita jalan-jalan kat pilah uh. pi air terjun ke~

Tulus Sweet said...

lahhh!! akak mmg dari dulu tunggu ekau dtg umah taw!

shafiqabdshukor said...

nak datang raya umah akak la....