Saturday, April 16, 2011

A surprise Birthday Party for IEYQA ADAM

She is the birthday day girl for tonight. angin yang kuat kat luar tak membataskan niat kitorang nak sambut birthday awok!!! :D

actually tulus baru balik dari sambut BP dia. we re supposed to start at 12 but macam dah tak surprise je...everyone knows....kalau birthday party je pukul 0000 am. hehe. but the plan is soooooooo terrible. sebab most of them baru je start nak dibuai mimpi indah....maybe ada yang mimpi nak balik uma bulan 7 ni..ada pulak mimpi bercanda ngan kekanda masing2....:D tuluslah paling tak pernah mimpi sesapa. haha!

ok back to the point of entry. party started at 1 am. g bilik ni dah off light, g bilik ni pening pale..last2 3 orang je yang jadik. tulus, nana, wahida ngan fikah. wait, dats 4. nebermindlahhhh...! i ll do anything for you sayang!

dengan kesjukannya kitorang pun bakar lilin tepi tangga memangdangkan bilik ieyqa adam ni tepi tangga sebelah toilet berdekatan ngan kitchen. lighter curik dapur punya. hehe. 

kawan pun ketuk pintu.....on time ieyqa bukak...ngan muka comel2 busyuknya dia bukak pintu......tak boleh bla muka terkezut dia! haha!











ieyqa pun dengan segera buat apa yang patut demi kamera kiri dan kanan...hehe

oi mak cik!!! mu 20 dah loni...haha! aku still sweet 19:D
nilah muka kami tanpa make up! ada natural beauty tak? hikhik!

walaupun takde sebenarnya~






kek ni sodap sangat! manis! lembut! creamy! free! haha! kawan yang support....:D thank nana dan wahida....!





kek ni adalah anugerah Allah untuk manusia. kek itu sungguh istimewa sebab dimakan di hari2 yang istimewa dalam hidup kita. terlalu istimewa sampai takde motif ini picture...:D

haha!





muka bahagia sebab dah tempah tiket balik malaysia...! yes! tulus akan balik ke malaysia tis july. cuma tarikh dirahsiakan dari presss...kahkahkah!


from left, nogoghi, klate, klate, peghok! bergabung! heheheh!actually tak mandi lagi masa ni. hahah! nak exam maaaa.....semua benda macam buat tak buat je. 
( apo kono mongono?)





sesi mencabut lilin dari kek. BG rileks je. body language orang mamai ennn. haha! looks whose holding the knife noooowww????

i cant help my self when it comes to cokolat! celup!





adatlahhhh! orang berbudi kita berbahasa.....actually nasi tapau ni tuan rumah yang punya. hahahahh!

nikmat bila dimakan bersama. hikhik! 







tulus: kite pernah nampak cik nadia bayu punya picture yang die nak kiss hubby dia. nak buat kat ko jugaklah...

Ieyqa : hooo ikut mu lahhH!!!


hasil: cacat!










ieyqa!

let tis new number bring lots of luck fer you....you deserved to be loved by a man. not a boy! any boy that comes to you just wanna playing around, but as long as im here for you, there's noooooo damn way that they can fooling around

you re the sweetest friend i ever met. give me happinest, i choose to share it with you. give me love, i choose to spread it to you. gimme me some skin, i choose to ym you. hahah!


Allah know the best! pray that we will always under His Rahmat and Shukur for the Ni'mat dat He gaves...




selamat ulang tahun~
happy birthday!
祝你生日快乐!



我爱你!

18 comments:

syAfA said...

selamat hari lahir untuk dia..=)

same2 lah kita menunggu tarikh pulang ke malaysia..=)

Deeba Debab said...

happy birthday utk si dia :)

btw. gambar smart. i like <3

tulus sweet said...

@syafa

thanks..nanti kita date eh..:)

tulus sweet said...

@deeba cute

thanks....terima kasih. tu muka hodoh kata smart aiya...:D

Amy said...

kek 2 cam menggoda lah...kalah dah gadis2 comel bila bgmbar ngn kek 2...

Ieyqa Adam said...

thanks sayang. i love you. :)

tulus sweet said...

@amy

haha! amy u re go girl! :D

tulus sweet said...

@ieya

i love you more

melody mocker said...

hapy bday lah ieyqa adam.. walopon x knl.

man yusoef said...

sambut besday party kat kolej mmg heaven...blum tengok lagi kalau lelaki yg sambut..hahaha..dahsyat...tak tercapai akal!! hahaha..siap campak dalam kolam la

tulus sweet said...

@melody mocker

thanks....takpe.mengeratkan silaturrahim.
:D

tulus sweet said...

@ man

korang memang....paling tak suka masa birthday member lelaki. besok2 bangun2 je tidur bau telur satu bangunan

dwaty said...

lawo kek... cam sedap jer...

aleen aiden said...

kek 2 nampak mebeles giler!!!nak jugak..hee
hepi belated beday utk kwn kamu. ^_^

PeNgEmiS dUniA said...

happy belated besday ieqa !

hey , u r better without make up :)

tulus sweet said...

@dwaty

a'aa kek malam tu memang sedap sangat...meh nak makan...:)

tulus sweet said...

@aleen aiden

thanks....doakan kami yerpp:)

tulus sweet said...

@pengemis dunia

no im not! :(