Monday, April 25, 2011

Contest : Aku Yang Lapar!!

adoi kena tag!!cik bunga ang memang nak kena...tatau ke orang nak exam...haha...just kidding! terharu sebenarya!dah lama tak join any contest. meh nak cuba nasib. haha! . oh btw tulus ditag oleh flower girl



http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/04/contest-aku-yang-lapar.html





so tatau nak amek pic mana yang penting kat mana2 gerai ke dapur ke..yang penting  bukan kat toilet. haha! so amek kau!!!





took place kat MR.PIZZA, beijing
foodnya adalah SALAD sebab pizzanya ada daging badibul. huhu
im hang out with my girlfriendssss!


kepada cik,



sila belanja saya mee sebungkus.. haha!





18 comments:

JIJI YU said...

taknak..ahaha.a..tengok2 keadaan lu..aku nak photoshoot kat atas bukit..kalo aku rase cam aku dah kebulur tahap somalia aku ambik gambor aku join..ehhee..makaseh yer tagg ustad amirul..eh ustad ajiji..ahaha

tulus sweet said...

haaaaaaaaaaaaaaaaaa! pak yus jaat!! hahahah!:(

intan.maisarah said...

lapar juga

Qaseh dalia adelia said...

LAPAR BEBENOR TU HEHE GUD LUCK

mi$sUn@3iRa said...

haha.. dlm nk exm, smpt jgk join contest.. dasyat tol muka awk lapar.. haahahha...

bla nk blnja sy plak??? (mcm sy penah ja kan..haha)

tulus sweet said...

@ INTAN...

jum makan tulus belanja!


@QASEH

hahahah! goodlucklah sangat ka tulush ni..skalie u masuk hmm....bye2lah kat tulus. haha! just kidding sayang jangan marah. thank you!

✿Cik Bunge✿ said...

gud luck cik tulus...
>,<

tulus sweet said...

@ eira.

nanti tulus balik malaysia, kalau ada rezeki kita jumpa. nanti tulus belanja makan! kita makan aiskrim baskin robin yea!

tulus sweet said...

@ cik bunga.

kahkahakah! yelah syang! haha

tq tag kite

atieshariffuddin said...

mke tulus sgt lapa...~

mi$sUn@3iRa said...

wahhhh~~~~~~~~~~~~~~~ really???? xcted nih!!! i keep ur promise k! nyummy~ aiskrim!

mi$sUn@3iRa said...

seyes ka ni dear??? walawei.. terharu ni.. hehe.. sy std ukm.. umah kat kedah.. dh nk start cuti dh 28hb ni.. bulan 9 msk u blk.. awk umah katna? blknya bla??

tulus sweet said...

@ atie

memang! masa nikan...dah pukul 11 malam tak makan2 lagi..haha nilah jadiknya!

tulus sweet said...

@ eira

you can keep my promise! tulus pun rindu nak mentedaghah makanan malaysio!

tulus sweet said...

kedah? hurmm...kalaulah mmber penang saya jadik tunang bulan 7 ni...kita koling2lah eh! aha! i means,,, calling2. hahaha

mi$sUn@3iRa said...

hehe... orait!! umah awk katna?

A y e s h a Ramlee said...

good luck 'exam n contest'... sempoi gambo 2, lain dari yg lain... thankz join sama

tulus sweet said...

noghoghilah dear! hehe

@ ayesha! thank..:)