Wednesday, April 20, 2011

Reaksi Syaitan Jika Membaca AlQuran (bukan lawak)

1)Ketika anda membawa Al-Quran, respon syaitan ialah biasa-biasa saja…tengok je..




2)Ketika anda membukanya, syaitan mulai curiga.

3)Ketika anda membacanya, dia resah dan gelisah.

4)Ketika anda memahaminya, dia mula terkejang-kejang

5)Ketika anda mengamalkan Al-Quran dlm kehidupan setiap hari. Dia stroke. …………

Teruskan membaca Al-Quran & mengamalkannya agar syaitan terus stroke .
Ketika anda ingin menyebarkan pesanan ini, syaitan pun mencegahnya. Syaitan kata “jgn SEBARKAN, kerana ia tidak penting langsung !”

9 comments:

JIJI YU said...

eheh siap stroke lagi tu..tapi bace quran bior kena carenye le kan..ahahhaa

tulus sweet said...

pak yus ajarla...

syima said...

wah nak copy kat fb... :)

melody mocker said...

quran dah slow² diangkat.. banyak umah ad quran, tapi sebagai hiasan je kat dalam almari lavino riban² tuh. amalkanlah sebelum kita kehilangannya..

tulus sweet said...

@syima

copy2...bagus :)

@melody mocker.

bagusnya....harap amalkan jugak isi kandungannya kayh..:)

najihatussolehah said...

thanks 4 sharing..sama2 kita bagi syaitan stroke tiap ari..:)

mi$sUn@3iRa said...

nak share kat blog!! copy eh..

tulus sweet said...

sharelah. sp2 pun halal....:)

zEri sAfEerA said...

ye. sy pun mahu share juga ini :)