Saturday, August 13, 2011

tak perlukan wish itu

tak caya cerita Sepet bukan sekadar dongengan arwah yasmin . actually aku pernah berada di tempat Orked. well. hurmm.sejak foundation dh t8 good care of me. he also doing great as my chinese teacher(because he's typical chinese)but then, i cant get along with you. aku lagi suka yang down to earth..its been a year now since we dont talk, and im doing fine. so...take back ur bday wish. and all the best dengan amoi baru^^
mmg sengaja blurrkan




korang..yesterday 13.8 bday tulus..terima kasih sangat pada yang wish. maaf kat mana2 yang belum tulus reply comments korg kat fb. insyaAllah tulus akan balas jugak semua yang wish. pada puteri aqilah. kita takde rezeki nak jumpa. everyhthing happen fr a reason. syg kamu semua.... :(




11 comments:

Bob Merley said...

peewittt... sepett oooo!!!

JIJI YU said...

ko tk ckp pon aku wish kat mane

alien said...

em.
nidji - jiwa muda.
hehe

tulus sweet said...

bob* dah takde spet2 after ni....

pak yus* sebab aku tak faham ngan tindakan ko. huhu


alien*nidji-normal
:p

hanabunga said...

wee akak dah reply comment hana kt fb :)

Raden said...

melayu jugak yg terbaik..

Rtp Farra Arisha said...

yesterday was ur b-day? whoaahh, happy birthday pretty sis!! ;)
have a blast then :*

caHAYA said...

hepi belated besday tulus..moge bahagia selalu ;')

zaty luvlianncezzz said...

hepy belated bezday dear =)

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
something about HEADER???

putput said...

kumbang bukan sekor nooo.. x po2. x do rozoki lagi nak jumpo:(

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih