Monday, August 29, 2011

Ampun Maaf Dipinta Kepada Owner Blog Nescaffe Milo

today is raya day! selamat hari raya semua..terima kasih tak terhingga buat semua ucapan yg indah2 bak buluh perindu belaka, tak lupa kat Cik Eliza yg susah payah buat ucapan rayanya. sweet, tapi benda yg paling buat aku happy adalah semua rakan2 blogger even my soulmate Ieyqa Adam ada kat dalam ucapan tu. betul2 rasa mcm satu family.

Tapi ada satu dosa aku kat sorg blogger dalam list ucapan Cik Eliza yg sampai skunk aku masih rasa beban nak pikul dosa tu..huhu.. Blogger yg bujangnya sikit terlajak tapi masih boleh diundur ( main bubuh je..hehe)
Ji, maaf yer aku tipu kat ko pasal umo aku..

                                         Mohamad Azizi Azahazuhari : tulus, ko skunk ni dah 24 eh?


ko ingat tak Alkisah suatu ari di saluran Muka Buku, walau tidak kerap dan tidak serancak ko ngan aku berhubung, tapi adelah satu 2 patah perkataan yg kite borak enn...mungkin ko tersilap sumber atau mungkin juga cuma nak menguji kejujuran dihati, ko tanya kat aku pasal umo aku.

Aku yg mmg kuat menipu ni pun terus mengiyakan soklan ko yg betul2 buat aku hampa tu.huhu. tua sangat dah muka aku kat ko eh..

Tak sangka pulak ko leh caya..sampai loni eh ko ingat aku yg sweet ni dah 24.ko ni pun satu, kalau aku dah 24 baik aku dah keja!hmmm...!yg sebenarnya aku bukan 24.aku atas 17 years old dan bawah 24 years old. kalau dah tahu yg exact umur bagusle...kalau tatau lagi bagus. :p

Dikesempatan ni Tulus Sweet nak mintak ampun pada semua yg baca entry ni..Kot ado silap salah mintak tolong ampunkan..nanti hidup Lady Soko tak berkat pulak...hihihihi^^

P/s: Ji, ko tak marah aku kan? :(








4 comments:

JIJI YU said...

mane mungkin aku akan memarahi mu tulus..wakakaka..

Cik Eliza said...

peh! uncle jiji ! HAHAHAHA!

ehem2!

akak tulus dgn uncle jiji sesuaiii gituuu. HAHA

Heidi Shafiq said...

salam lebaran.. :)

yad'z said...

wahhh,..... sweeett lahh korang.. wakkakakka.... ni kot pelangi si jiji tu.. hahhahaa....