Tuesday, January 24, 2012

Even it just a drama :)

As a girl..huhu tipulah sp yg tak mimpi nak naik pelamin ..nak pakai baju pengantin. Bagi tuluslah..Kalau tengok cerita drama melayu ke, korea ke, Bride War ke,even deorang just berlakon to be a bride, tapi still rasa  jealous sbb dapat peluang pakai comel2, ada pentas bunga2, kalau pengantin melayu lagilah terasa real. apa agak2nya rasa pakai baju pengantin, then make up sweet2..:D







kalau tulus nak sgt rasa boleh je pinjam baju pengantin dari maklang,dia mak andam, then pakailah puas2. tapi when the day comes, rasa dah tak speciallah pulak. :D
eiii gilo! blaja habih dulu!

3 comments:

Nini Hartini said...

simpan-simpan dulu penampilan tu.. nnt dah betul2 jd raja sehari, bergaya sakan lah kamu yek. hehehe.. klu buat skrg kang, jd pengantin basi :D

POPO said...

sis br perasan u ada komen blog i...
anyway salam kenal
best oh study kat beijing!:)

施安 said...

ayoo sayang dah ta sabar2 nak berwalimah ker..huhuhu
sabar2 ada lagi 2taun lebey jer..