Sunday, January 16, 2011

rindunya kat group usrah!!!!!!!!!

i ni nampak je hampeh..tapi i tak pernah miss my usrah taw..hehe!every friday,2130pm mesti pergi samada bilik 129,124,205(blk i),or 415. selain berusrah ada lagi agenda lain...is that,the food!!!weeee~

deorg mmg pandai masaklah!cik husna,cik yusra,kak chikin cute,cik mek mimi,cik dayah,cik fiqah halim,cik tulus.hehe.boleh tahan tuh cik tulus tu msk.xsangka.HAHA?

oklah.nak ceritas sikit pasal grup ni.boleh x??tak boleh eh??takpelah nak cerita jugak.hihi!kitorang stat pada last sem.mula-mula ade lagi sorg kak senior.tapi dea mengambil keputusan untuk join usrah yg dihandle oleh group senior yg lain.sokayh.gonna miss you kak mas...bye.;)

i dah malaslah nak ulas byk2.sbb perut dah bersamba!laparrrr。。belum breakfast lagik!so layanlah picture-picture yg bajet ni...;)


 tis one masa pergi shopping baju jubah.kat chaoyanmen.sy telah memanjangkan leher cik pqa.haha!

 apa kat tangan tuh??huhu!ni masa otw nak g chaoyanmen.actually i ni mabuk kereta+bas+teksi+kapal terbang,piring terbang semualahhh.so atas bimbingan kawan-kawan usrah lain sy diberi ubat penenang.LIMAU MENDARIN!
thankz korg..<3

 skalie skala naklah jugak wat outdoor.g SUPER BOWL.korg nengok,member yg lain duk sibuk carik jawapan teka teki kak cikin i plak dok sebok tgk score.hahah!


before winter break,kitorg g launch sama-sama kat INDIA KITCHEN.makanan kat sana mmg sodap!ignore the liquor back there.we didnt even look at 'em.hehe!

ok tak????hehe.
ps:stay sweet 

8 comments:

ubi said...

makanan india yg pling best menda eh??haha

imz said...

wahhh....cantik2...imz pun rindu geng usrah kat tmpt blaja.skang da grad,rindu nak gosip2 mcm dlu.hehe

tulus sweet said...

cik ubi*makanan india paling best=makanan yang emak mohan buat.hahah!

imz*gossip??kita pernah usrah sama eh?hihihi!

PeNgEmiS dUniA said...

sweet ke ? =P

PeNgEmiS dUniA said...

wah2 die rjin g usrah la :P

tulus sweet said...

SWEET(full stop)hakhak!
i rajin kayh....usrah i mcm kelas sejarah je.tahu tarikh itu ini,dakwah sikit2,pastu makan.heh~
n taklah berat mana....ringan je boleh dukung.wahaha!

PeNgEmiS dUniA said...

ke sweet sour ? hahaha

oh , bgusla , truskan usrah tu k , kalo xde join tabligh . hahaha . tapi i suh join usrah k , bkn makan ! :P

tulus sweet said...

makan tu kira motivated dirilahhh.....hahahaha!mcmlah you xsuka makan!;D