Thursday, January 27, 2011

kek batik untuk ubati hati yang lara.try and error

inilah yang terjadik bila cuti lama tanpa assignment.duduk rumah,on9,dota,sdo,movies..semua nilah yg tolong buat berat badan i naik mendadak.nak2 plak skunk ni musim hujan..adeh~tension bila drumstick dah makin bulat.hmmm......xpelah bukak sem baru nnti g gim.

malam ni since mak tak guna dapur,so i takeoverlah dapur tuh.tapi bukan nak masak ikan untuk dinner.untuk something yang manis.yerpp..malam ni mmg lidah nak ratah something sweet.since nak buat kek lain bahan2 takde,so i just use yg sedia ade je.but kalau nak guna milo besok nak breakfast ape plak en...so i guna coklat masak..:)


  



actually aku tengah bosan gila skunk ni...da tak kesah da kalau ade sp2 kol ,unknwown number kol ker,ade peterpan masuk ikut tingkap ajak g neverland ke semua aku layan...nak ikut fasha sandha clubbing pun oke.







6 comments:

JIJI YU said...

muahah..nampak cam sodap je kek batik tu untuk tumbesaran yang lebih bermakne..

tulus sweet said...

jaatlah pak cik ni..................

Yuny Khoo said...

nmpk cm sedap je.....

eqbalzack said...

salam...abg eq singgah kul 4 pagi reply komen kawan2...
selamat berhujung minggu...sedap kek tu. hulur kat abg eq sket..hehe

PeNgEmiS dUniA said...

caya x i pon reti wat kek batik ? hee

anisidayu said...

lapar plak tgk kek tuh! :D